krantenartikelen

Massale belangstelling voor aankomst van Sint in Zevenbergen

Geplaatst

Zevenbergen – 18-11-2017 – Foto: Marcel Otterspeer / Pix4Profs – Sinterklaas komt aan in het centrum van Zevenbergen, in het bijzijn van tientallen zwarte Pieten en honderden kinderen. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

ZEVENBERGEN – Grote drukte bij de aankomst van Sinterklaas in Zevenbergen. Honderden kinderen met hun ouders stonden in de motregen te wachten. 

Aan de Roode Vaart, waar Sint met de pakjesboot stipt op tijd afmeerde, werd hij verwelkomd door Meneer Michel die in een bakje hangend aan een gigantische kraan verslag deed. 

Op het Haventracé was het mogelijk nog drukker en kwam zelfs de zon even door. Wethouder Schoneveld kreeg meteen een standje van de Sint. De goedheiligman stak zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken en wees de locoburgemeester er op dat drie jaar geleden toch echt beloofd was dat dat hij dit jaar tot in het centrum kon doorvaren. 

Voor de wachtende kinderen maakte dat niet uit. Zij gingen in grote getalen mee naar de Borgh, waar velen met Sint en zijn bijzondere boeken Piet op de foto gingen. Na afloop werd Jan Keijzer bedankt voor zijn jarenlange inzet.

Bron: BN De Stem, Johan Matthee, 19-11-17, 11:24