Pietenhuis

Na het grote succes van voorgaande jaren heeft Hoofdpiet van Sinterklaas te horen gekregen dat het pietenhuis 2 dagen open mag zijn voor bezoek. 19 en 20 november heten de pieten, en misschien ook Sinterklaas, jullie van harte welkom. 

Het pietenhuis van Zevenbergen bevindt zich in het museum Heemkundekring Willem van Strijen. Waar ze alle kamers naar eigen smaak hebben ingericht. Ook Sinterklaas heeft hier zijn eigen kantoor. 

Op 19 en 20 november zullen de pieten rondleidingen geven door alle kamers. Om alles in goede banen te leiden worden er van tevoren kaarten verkocht. 

Kaartverkoop start 19 oktober 17.00 uur via deze website.

Klik hier om naar de webshop te gaan

 

Info over de kaartjes:

Kaartjes kosten €5,50 per kind.

Alleen kinderen hoeven een kaartje te kopen. Vanwege de grootte van de kamers vragen wij om per gezin met 1 begeleider naar binnen te gaan.

Je rondleiding start binnen het door jou geboekte tijdslot. Hierover ontvang je later instructies.
Elke 10 minuten zal er een rondleiding starten. Wil je samen met een ander gezin geplaatst worden? Boek dan hetzelfde tijdslot en geef aan met wie je samen wilt bij de bestelnotities.
We proberen hier rekening mee te houden maar kunnen dit helaas niet garanderen.

Kaartjes zijn alleen digitaal verkrijgbaar. Wanneer de betaling gelukt is ontvang je ongeveer een week van tevoren een email met tickets.

let op, gekochte tickets zijn niet retourneerbaar

Klik hier om naar de webshop te gaan

Impressie intocht en Pietenhuis